Visuel Storyteller - Bryllup

2019-08-25

Den store dag er kommet, og det er tid til at nyde dagen og blive fejret af jeres familie og venner, og det er tid for mig til at lave det jeg elsker - nemlig at dokumentere jeres vigtigste dag. 

Bryllupsfotograf der laver unikke til Jeres bryllup

Bjerregaardfotograf skaber unikke bryllupsbilleder og bryllupsfotos i en nytænkende og moderne stil. Som fotograf søger jeg altid for at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, så I som brud og brudgom har størst mulighed for virke naturlige, afslappet og til stede på jeres bryllupsfotografier. Bryllupsfotograferingen sker med respekt for de klassiske elementer, der er tilstede til et bryllup. Det betyder, at jeg er kreativ, og sørger at få det bedste ud af brudeparret og af locationen, og bruger lyset kreativt til at lave flotte bryllupsbilleder af Jer. Min mission er at skabe en uforglemmelig oplevelse sammen med jer som brudepar i trykke omgivelser.

Et eventyr

Brudeparret fra Esbjerg 

"Det søde og smukke brudepar blev viet i en kirke i Esbjerg midtby. Brudeparret havde bestilt fotografering i kirken og under vielsen, derefter fotografering på location som blev taget ved en smuk kirke omgivet af skønne grønne omgivelser. Der blev både taget seriøse, romantiske, sjove og kreative billeder. Nær billeder samt naturlige billeder. Efter fotografering blev der taget stemningsbilleder til brudeparrets reception og derefter parbilleder ved festens location."

Dette var et eksempel på en booking, men jeg tilbyder selvfølgelig også bryllupsfotografering fra kirke til brudevals. Mange vægter heldagsfotografering, og endda også at fotografen er ved under forberedelsen om morgenen hos enten bruden eller gommen. Ved heldagsfotografering fanges hele brylluppets stemning.