Konfirmations Inspiration 

2019-08-28

Leder du efter en god konfirmations fotograf, der kan forevige konfirmandens store dag?

Jeg anvender som udgangspunkt et stort zoom objektiv, når jeg fotograferer en konfirmand. På denne måde bliver konfirmationsdagen fanget på den mest naturlige og afslappet måde, fordi konfirmanden bliver fotograferet uden de bemærker det. 

Til redigering af mine billeder anvender jeg Photoshops raw converter, som er et vidunder værktøj når billeder skal efterbehandles. Fotografering som ikke anvender dette værktøj, går virkelig glip af en masse godt. Det er nemt at anvende, og gør at billedet af konfirmanden fremgår skarpere og renere. Derudover redigere jeg også farver, hvid balancen og trækker forskellige ting på fotografiet frem i skyggerne for at opnå en flot effekt. 

Fejringen af de unge konfirmander er et af forårets helt store højdepunkter. Allerede i starten af det nye år begynder forberedelserne til konfirmationen. Jeg tilbyder at tage billeder hele dagen, efter kirken, på location og til festen. På denne måde sikre I at hele dagen bliver gemt og er et evigt dokumenteret minde for konfirmanden og resten af familien. Det er også en mulighed at bestille en fotobog hos mig, som er en fin måde at samle alle minder på.